Saturday, December 20, 2008

Motu's Farewell

Thursday was our little Christmas/Farewell celebration at the restaurant I work at, Motu's. For those of you who don't know yet, the restaurant is closing on Dec 31 so come by before then and have some lunch with me! We're open Dec 22, 23, 29, 30 and 31 8am till 3pm. I still am not sure what will happen to me once it closes. I might go back to the call center. I'll keep you posted. So far, it has been a good ride and even though I get stressed out down at the restaurant I also have a lot of fun!

Because the employees are from all parts of the world, we had a yummy variety of food choices for our dinner. It was all so good!
I made Brazilian Flan - Pudim de Leite, and sprinkled it with green and red coloring, you know, for Christmas colors! :)
Our manager, Marvin, ordered this Tres Leches cake (I LOVE tres leches cake!!!) to celebrate Azalia's birthday and our farewell. It was yummie!
This is us, the Tahitian Noni Cafe/Motu's team all together by a pretty Christmas tree.
I'll miss you all!



4 comments:

said...

Kiketeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eu já havia te deixado liberada pra ler,viu?!?!tu achas que eu ia bloquear e esquecer de ti?!?!?Não ñ rsrsrs.
Tô aqui ainda com a parte dolorida, mas nossa tô apaixonada rsrsrsrssrsrs.
Bjusssssssssss

Unknown said...

Humm festinha boa heim?

Adorei as fotos e adoraria ter provado o pidim de leite srrsrr

Bjooooooooooo

The Swinglers said...

Despedidas são sempre dificeis, ne? Mas eh a vida... Muito sucesso pra todos nós esse ano q se inicia! Linda confraternização. Só de olhar engordei!!! hihihihi... Teu pudim ficou show de bola mesmo. Tu acreditas q n consigo fazer um pq o meu parte. ai ai ai.. quero tu receita mulher!! Um bjaooo

Anonymous said...

Que tanta comida deliciosa é essa?!?!!? Ai ai ai...
Isso é uma tentação!
;)
E o baby?
Ah, Kika, para o fotolog creoi que não volto, é coisa demais para ter que atualizar, e tempo que é bom, não tenho!
ehhehehehe
MAs apareça por aqui sempre, viu?
Saudades
Beijinhos